Søk

Du er her:

Verktøylinje

Samarbeidspartnere

Atferdssenteret samarbeider med faggrupper i Barne-, ungdoms- og familieetaten, Helsedirektoratet og Utdanningsdirektoratet og tilhørende departementer.

Det er òg etablert et samarbeid med De Utrolige Årene ved universitetene i Tromsø og Trondheim, Psykologisk institutt ved Universitetet i Bergen, flere høyskoler, og de regionale kunnskapssentrene for barn og unge, RKBU, og RBUP.

Det er videre etablert samarbeid med forskere ved ulike forskningsinstitusjoner både i Norge, Sverige og Danmark. Samarbeidet omfatter forskningsprosjekter, utvalgsarbeid og faggrupper.

Internasjonalt samarbeider Atferdssenteret med University of Oregon, Oregon Social Learning Center, SNAP Earlscourt Onatario, MST-services og Family Services Research Center på Medical University of South Carolina.

Atferdssenterets kanskje viktigste samarbeidspartnere er de kommunene og spesialisttjenestene som deltar i implementeringen av en metode og/eller bidrar til forskningen knyttet til disse og prosjektet Barns sosiale utvikling (BONDS).

Sist oppdatert: Astri Vannebo - 24.04.2014

Tips en venn

captcha (n/a)

Ledig stilling

Nettredaktør: Astri Vannebo. Ansvarlig redaktør: Terje Christiansen. 2015 © Atferdssenteret, Postboks 7053 Majorstuen, 0306 Oslo, Telefon: 23 20 58 00.         

CorePublish publiseringsløsning